tea-stilton

Pesë shoqet Tea në kërkim të Tulipanit të Zi

Përshtypje për librin “Në gjurmët e Tulipanit të zi” të Tea Stilton, botuar nga Shtëpia Botuese Pegi Agim Doksani Tea Stiltoni, motra e Jeronim Stiltonit është personazh shumë i dashur, sidomos për vogëlushet, me të cilin lexuesi i vogël është ...
Read More
stilton

Pse duhet ta lexojnë vogëlushët “Shpata në shkëmb”?

Përshtypje rreth librit “Shpata në shkëmb” të Jeronim Stilton, botuar nga Shtëpia Botuese Pegi Me “Shpata në shkëmb” Jeronim Stilton çel të ashtuquajturin “Cikli arturian”, ose “Ciklin breton” të rrëfimeve, që bazohet në një seri tregimesh dhe legjendash, të mbledhura ...
Read More
foto-presidenti eshte i zhdukur

Roman që nuk duhet humbur kurrsesi

Review rreth librit “Presidenti është i zhdukur” i shkruar nga ish-presidenti Bill Clinton dhe James Patterson. Tessa BERENSON Është koha kur Presidenti do të akuzohet. Një jugor progresiv me një prekje të zakonshme, është gati të përballet kundër një Shtëpie ...
Read More
46107058_1168241176666966_3933634897138155520_o

Panair libri – aty ku është lexuesi

Mesi i nëntorit tashmë është kthyer në një festë të madhe për botuesit, lexuesit dhe për librin shqip në përgjithësi. Prej muajsh po punohet maksimalisht nga industria e shtypshkrimit, autorët, përkthyesit, redaktorët, dhe entet botuese në mënyrë që vitrinat e ...
Read More
Loading...