Libra për të festuar sa më mirë Halloween-in

halloween-books

Ku ka goditje më të bukur sesa #HalloweenLibra!. Ja pse?

Edhe pak orë na ndajnë nga festa e Halloween-it, por bashkë me veshjet dhe natën e çmendur, konsidero edhe rekomandimet tona. Sepse festa me librat tanë është për moshat nga 5 deri në 105 vjeç

Libri “Iluzionologjia” është i pari në listën tonë:

iluzionologjia

Në këtë libër do të mësoni dhe do të përvetësoni sekretet e mjeshtrave më të shquar. Këtu zbulohet e vërteta, magjia dhe misteri që fshihet pas iluzioneve më të famshme në botë. Bëje më të bukur Halloween-in duke e ndarë festën me këtë libër që të vjen me një klik: https://goo.gl/7EpXel

Libri “Magjiologjia

magjiologjia

Nëse doni të mësoni sekretet e Merlinit, magjistarit të madh, dhe të përvetësoni Artin e Magjisë, atëherë ky libër do të ndriçojë udhën tuaj. Pak magji duhet për Halloween; prandaj porosite:  https://goo.gl/Ntdl99

Libri “Piratologjia”,

piratologjia

sepse janë mahnitëse historitë me piratë; me faktet nga bota reale e piratëve, me thesaret që presin të zbulohen dhe me surprizat pa fund, të cilat i lexon me një frymë. Njihe më mirë botën e piratologjisë me tre klikime: https://goo.gl/ncvSZG

Libri “Egjiptologjia”,

egjiptologjia

pasi është mjeti më i mirë për të udhëtuar virtualisht në botën e mistershme të Egjiptit të Lashtë. Zbuloni piramidat madhështore dhe faraonët, faltoret e stolisura, thesaret prej ari dhe mumjet enigmatike: https://goo.gl/gAXUzU

Libri “Alienologjia

alienologjia

Vizitorët nga kozmosi dhe jashtëtokësorët janë pjellë e fantazisë apo qenie reale që tashmë jetojnë midis nesh? Zbuloni të vërtetën, që gjendet mes radhëve të këtij libri. Prandaj më 31 tetor na duhen pak alienë mes nesh. Për pak orë i ke jashtëtokësorët në tavolinën tënde: https://goo.gl/dhcYOe

Bëje siç duhet festën e Halloween-it edhe me një telefonatë në +35544508282, pasi librat e magjishëm dhe të mistershëm vijnë falas në adresën tuaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *