Lexime në plazh 2019 – fotot më të bukura

fabiola goro
Foto e derguar nga Fabiola Goro

Libraria më e madhe online e librit shqip, Bukinist.al organizoi gjatë muajve korrik dhe gusht mini-konkurse “Lexime vere” për fotot që marrin më shumë pëlqime. Sigurisht, që pati dy fitues, por ne kemi vendosur që të përzgjedhim disa prej fotove, të cilat ndonëse nuk fituan, ishin tejet të veçanta. Sepse e tillë është edhe bota e lexuesit. Përmes fotove tregohen lexues që lexojnë në plazh, në mal, në spital, në pemë, buzëmbrëmje, në kënde të izoluara nga bota; madje edhe duke “fluturuar”.

Po ashtu, vijnë imazhe ku lexojnë edhe bebe, edhe fëmijë, edhe të rritur, por edhe “mace”. Kemi kënaqësinë që shumë lexues e dëshmojnë vlerësimin edhe për punën tonë si Bukinist.

Synimi i këtyre mini-konkurseve është për të promovuar leximin dhe veprat e autorëve të ndryshëm. Por, në raste të caktuara, imazhet sjellin në fokus edhe vende të ndryshme turistike në Shqipëri.

Ky artikull është një shenjë e thellë mirënjohje edhe për ata që kishin foto fantastike, por që nuk u kurorëzuan si fitues; pasi fituesit zgjidhen nga ata që marrin pjesë përmes pëlqimeve në rrjetet sociale.

Ky kolazh fotosh që po ndajmë me ju nga leximet e veres, jemi të sigurtë se do t’ju pëlqejnë pa masë.

silvana dervishi bedalli
Foto e dërguar nga Silvana Dervishi Bedalli

 

entikel lame
Foto e dërguar nga Entikel Lame
arjon peposhi
Foto e dërguar nga Peposhi Arjon

 

roza ndreca
Foto e dërguar nga Roza Ndreca
alda zanaj buda
Foto e dërguar nga Alda Zanaj Buda
paola mucodemi
Foto e dërguar nga Paola A Mucodemi

 

dhimitrula lapo
Foto e dërguar nga Dhimitrula Lapi

 (Kjo është fotoja fituese e muajit korrik 2019)

arion cukaj
Foto e dërguar nga Arion Cukaj
luljeta nelallari
Foto e dërguar nga Luljeta Nelallari
anisa veseli bana
Foto e dërguar nga Anisa Veseli Bana

 

manjola bani
Foto e dërguar nga Manjola Bani
edlira mehmeti
Foto e dërguar nga Edlira Mehmeti

 

66514898_1345052398985842_4381211089707204608_n
Foto e dërguar nga Klara Bregu Feruli

 

elona laura haidi
Foto e dërguar nga Elona Laura Haidi
jorida dauti
Foto e dërguar nga Jorida Dauti
Erudita Shazi Alikokej
Foto e dërguar nga Erudita Shazi Alikokej
Gerti Merja
Foto e dërguar nga Gerti Merja

 

Alkida Mehmeti Brida Aiden
Foto e dërguar nga Alkida Mehmeti Brida Aiden
Gena Bakiasi.
Foto e dërguar nga Gena Bakiasi

 

Denisa Kllapi.
Foto e dërguar nga Denisa Kllapi
Sindi Duka
Foto e dërguar nga Sindi Duka


Anxhela Hoxha
Foto e dërguar nga Anxhela Hoxha

Përgatiti Albert Gjoka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *