FOTO-GALERI – Pema e Vitit të Ri me libra

aaaaa-konkursi

Si çdo viti, edhe këtë dhjetor, platforma më e madhe online e librit shqip, Bukinist.al organizoi mini-konkursin “Pema e festave me librave”, ku lexuesit dhe ndjekësit tanë në rrjetet sociale ishin të ftuar për të dërguar fotot e tyre. Thuajse të gjithë garuesit u përpoqën që të ndërtonin pemën e festave me libra.

Autori i fotos që mori më shumë pëlqime, u përzgjodh fitues i çekut të librave me vlerë 3000 lekë të reja. Juxhina Kasaj ishte fituese e mini-konkursit të organizuar për festën e Vitit të Ri. Garuan në këtë mini-konkurs rreth 75 persona me fotot e tyre, por vlen të theksohet se fotot më të vlerësuara nga ndjekësit tanë ishin ato të Diamira Prengës, Sara Zenelaj, Sanie Petritaj, Migena Tragaj, Chez Abaa, etj.

Në këtë material të ndërtuar si foto-galeri ne po ndajmë me ju fotot më të realizuara, pavarësisht pëlqimeve që kanë marrë përgjatë konkurimit, edhe si shenjë vlerësimi për të gjithë pjesëmarrësit në këtë konkurs. Siç shihet edhe nga imazhet e dërguara, librat janë bërë pjesë e atmosferës së festave të fundvitit, ku veç magjisë që sjellin gjatë leximit, bëhet edhe pjesë magjike të hapësisë së kuruar përgjatë festave. Fotot vijnë nga lexues shqiptarë anekënd botës, dhe përzgjedhja e tyre shpesh herë është në funksion të librave të përzgjedhur, tematikës që trajton libri apo edhe ideve që duan të përcjellin vetë lexuesit.

Për më shumë, ju ftojmë të shikoni fotot fantastike që kanë sjellë lexuesit tanë, të cilët e kanë bërë më të bukur shijen e festës edhe për platformën tonë:

Linda Linda

LINDA LINDA

Dio Nis

dio nis

Marinela Dervishi

marinela dervishi

Erilda Dodgjini

erilda dodgjini

Aurora Dushi Kola

aurora dushi kola

Diamira Prenga

diamira prenga

Sara Zenelaj

sara zenelaj

Ermena Qorri

ermena qorri

Eralda Doci

eralda doci

Juxhina Kasaj

juxhina kasaj

Sanije Petritaj

sanije petritaj

Vangjush Mucollari

vangjush mucollari

Migena Tragaj

migena tragaj

Andris Lleskai

andris lleskai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *