Spenning over South Carolina Board of Pharmacy – SCLLR

Spenning over South Carolina Board of Pharmacy – SCLLR

InnholdsfortegnelseDen definitive guiden for å få reseptfylt: MedlinePlus Medical EncyclopediaDen eneste guiden til Walgreens: apotek, helse og velvære, foto og mer for degSpenning om den beste apotekbutikken – reseptfrie kanadiske apotek!.

Ta aldri medisiner i mørket eller når du er sliten eller sidesporet. Du kan ta feil medisinering eller altfor mye. Be om hjelp, om nødvendig, å oppdage og ta riktig medisin. Ta aldri medisiner som er foreslått for noen andre. Noen medisiner kommuniserer dårlig med alkohol. Spør legen din eller farmakologen om det er trygt å konsumere alkohol mens du tar noen form for resept eller medisiner mot disken.

Du kan ha bivirkninger eller en medisinkommunikasjon hvis du utilsiktet tar medisinen. Noen medisiner er farlige og kan være dødelige hvis de utilsiktet er tatt av barn eller noen andre.

Hvis man ikke blir tilbudt, hold deg til avhendingsanvisning på medisineringskoden eller personinformasjonen som følger med medisinen. Hvis ingen veibeskrivelser er gitt, knuser det å blande medisiner med kaffelokaler, kattesøppel eller matrester, etter det forsegle dem i en pose eller en beholder (for eksempel en krukke eller et margarin badekar) i tillegg til å kaste dem i normal søppel.

“Å ta flere medisiner trenger ikke å være kostbar,” bemerker Merrey. “Hvis du er sjokkert over prisen på et medikament når du henter det på apoteket, ikke dra. Be farmakologen om å chatte med legen din om andre alternativer eller for å føre deg til reseptbelagte medikamenthjelpsprogrammer.””.

6 enkle teknikker for bruk medisiner trygt – MyHealthFinder – helse.Gov

Har legen din inkludert påfyll på resepten din? Hvis etiketten avslører et nummer som følger med “påfyll” -området, er det hvor mange ganger du kan få enda mer av medisinen din uten å gå tilbake for å se legen din.

Mange enorme medikamentbutikker eller butikk har faktisk automatiserte menyer som du kan bruke når som helst, dag eller natt (selv om du absolutt må vente på butikken for å få påfyll). Stemmen motiverer vil føre deg gjennom prosedyren. I mindre medikamentbutikker kan du snakke med farmakologen eller medikamentbutikksteknikeren rett.

Hvis legemiddelbutikken din lar deg bestille resept på nettet, ta en titt på siden her kan det hende du fremdeles må gå til butikken for å velge den opp. Personer som tar medisiner ofte (for eksempel daglig for å håndtere en velværetilstand) kan noen ganger fylle ut resepter per post. Dette alternativet er praktisk fordi du vanligvis kan skaffe medisinen din i sett (si en 3-måneders tilførsel av allergiske reaksjonspiller) hvis medisinsk fagperson gir deg resept på den mengden.

Hvis du vil benytte deg av postordrealternativet, kan strategi på forhånd fordi det kan ta opptil 2 uker å skaffe medisinen din., Sørg for å fortelle apoteket om forsikringsdekningen din faktisk har endret seg fordi du sist lastet resepten.

Apoteklover i North Carolina Fundamentals forklarte

Reseptetiketten er vanligvis dekket rundt medisinbeholderen. I noen tilfeller, spesielt med medisiner som øyediskninger og hudkremer, kan det sitte fast på ytre boks snarere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *