Polls Archive

Libri më i mirë motivues
 • "Parime" - Ray Dalio Shih më shumë 39%, 73 vota
  73 vota 39%
  73 vota - 39% e të gjithë votave
 • "Mendo si murg" - Jay Shetty Shih më shumë 18%, 34 vota
  34 vota 18%
  34 vota - 18% e të gjithë votave
 • "Greenlights" - Matthew Mcconaughey Shih më shumë 16%, 30 vota
  30 vota 16%
  30 vota - 16% e të gjithë votave
 • "S'ka më justifikime" - Brian Tracy Shih më shumë 11%, 20 vota
  20 vota 11%
  20 vota - 11% e të gjithë votave
 • "Mendo për gjëra të mëdha" - David J.Schwartz Shih më shumë 6%, 12 vota
  12 vota 6%
  12 vota - 6% e të gjithë votave
 • "Rruga jonë" - Vasil Naci,Alma Bici Shih më shumë 5%, 10 vota
  10 vota 5%
  10 vota - 5% e të gjithë votave
 • "Takime të jashtëzakonshme" - Gabriele Pao Pei Andreoli Shih më shumë 3%, 6 vota
  6 vota 3%
  6 vota - 3% e të gjithë votave
Totali i Votave: 185
Kupon -10% LV2021
February 5, 2018 - April 23, 2022
Voting is closed
Libri më i mirë non-fiction
 • "Kohë për rrëfim" - Alda Bardhyli Shih më shumë 27%, 97 vota
  97 vota 27%
  97 vota - 27% e të gjithë votave
 • "Njeriu fëmijë" - Artan Fuga Shih më shumë 20%, 71 votë
  71 votë 20%
  71 votë - 20% e të gjithë votave
 • "Mashtruesit financiarë" - Ardian Civici Shih më shumë 13%, 47 vota
  47 vota 13%
  47 vota - 13% e të gjithë votave
 • "Pandemia - asgjë nuk do jetë si më parë" - Gezim Tushi Shih më shumë 12%, 42 vota
  42 vota 12%
  42 vota - 12% e të gjithë votave
 • "Për një histori të krahasuar të letërsisë shqipe" - Persida Asllanim,Dhurata Shehr Shih më shumë 11%, 39 vota
  39 vota 11%
  39 vota - 11% e të gjithë votave
 • "Kartela e realizmit të dënuar" - Visar Zhiti Shih më shumë 9%, 33 vota
  33 vota 9%
  33 vota - 9% e të gjithë votave
 • "Arbni" - Aurel Plasari Shih më shumë 8%, 29 vota
  29 vota 8%
  29 vota - 8% e të gjithë votave
Totali i Votave: 358
Kupon -10% LV2021
February 5, 2018 - April 23, 2022
Voting is closed
Libri më i mirë në poezi
 • "Në orën moderne të perëndive" - Nurie Emrullai Shih më shumë 52%, 178 vota
  178 vota 52%
  178 vota - 52% e të gjithë votave
 • "As terr, as dritë" - Ardita Jatru Shih më shumë 26%, 89 vota
  89 vota 26%
  89 vota - 26% e të gjithë votave
 • "Nuk janë sytë e mi" - Ervina Halili Shih më shumë 6%, 20 vota
  20 vota 6%
  20 vota - 6% e të gjithë votave
 • "Më shkruaj një letër me dorë" - Vladimir Myrtezai Shih më shumë 5%, 17 vota
  17 vota 5%
  17 vota - 5% e të gjithë votave
 • "Gjuha amë" - Besnik Mustafaj Shih më shumë 4%, 15 vota
  15 vota 4%
  15 vota - 4% e të gjithë votave
 • "Kalorësit e shiut " - Sadik Bejko Shih më shumë 4%, 13 vota
  13 vota 4%
  13 vota - 4% e të gjithë votave
 • "Një e tretë, dashuria " - Preç Zogaj Shih më shumë 3%, 12 vota
  12 vota 3%
  12 vota - 3% e të gjithë votave
Totali i Votave: 344
Kupon -10% LV2021
February 5, 2018 - April 23, 2022
Voting is closed
Proza më e mirë e huaj
 • "Me lumin midis" - Ngugi Wa Thiongo Shih më shumë 60%, 732 vota
  732 vota 60%
  732 vota - 60% e të gjithë votave
 • "Larg turmës së çmendur" - Tomas Hardi Shih më shumë 28%, 345 vota
  345 vota 28%
  345 vota - 28% e të gjithë votave
 • "Pasqyra dhe drita" - Hilary Mantel Shih më shumë 3%, 37 vota
  37 vota 3%
  37 vota - 3% e të gjithë votave
 • "Heshtja" - Don De Lilo Shih më shumë 3%, 36 vota
  36 vota 3%
  36 vota - 3% e të gjithë votave
 • "Rrënoja të bukura" - Jess Walter Shih më shumë 2%, 25 vota
  25 vota 2%
  25 vota - 2% e të gjithë votave
 • "Papirus" - Irene Valljevo Shih më shumë 2%, 21 votë
  21 votë 2%
  21 votë - 2% e të gjithë votave
 • "Shtëpia holandeze " - Ann Patchett Shih më shumë 2%, 20 vota
  20 vota 2%
  20 vota - 2% e të gjithë votave
Totali i Votave: 1216
Kupon -10% LV2021
February 5, 2018 - April 23, 2022
Voting is closed
Proza më e mirë shqipe
 • "Dielli më perëndon në lindje" - Eralda Baze Shih më shumë 85%, 822 vota
  822 vota 85%
  822 vota - 85% e të gjithë votave
 • "Të lirë" - Lea Ypi Shih më shumë 4%, 42 vota
  42 vota 4%
  42 vota - 4% e të gjithë votave
 • "Flama" - Tom Kuka (ENKEL DEMI) Shih më shumë 3%, 33 vota
  33 vota 3%
  33 vota - 3% e të gjithë votave
 • "Ngjizja e papërlyeme" - Agron Tufa Shih më shumë 3%, 27 vota
  27 vota 3%
  27 vota - 3% e të gjithë votave
 • "Një fije shprese, një fije shkrepëse" - Ag Apolloni Shih më shumë 2%, 22 vota
  22 vota 2%
  22 vota - 2% e të gjithë votave
 • "Gruaja që deshe" - RIDVAN DIBRA Shih më shumë 2%, 16 vota
  16 vota 2%
  16 vota - 2% e të gjithë votave
 • "Gjaku i dallëndyshes" - Zija Cela Shih më shumë 1%, 10 vota
  10 vota 1%
  10 vota - 1% e të gjithë votave
Totali i Votave: 972
Kupon -10% LV2021
February 5, 2018 - April 23, 2022
Voting is closed
Libri më i mirë për fëmijë
 • "Letra në ishull" - REJV DERVISHI Shih më shumë 44%, 423 vota
  423 vota 44%
  423 vota - 44% e të gjithë votave
 • "Rozi dhe domatja kercimtare" - Rovena Rrozhani, Dhurata Thanasi Shih më shumë 26%, 248 vota
  248 vota 26%
  248 vota - 26% e të gjithë votave
 • ”Pirate dhe parate” - Rudina Çupi Shih më shumë 21%, 200 vota
  200 vota 21%
  200 vota - 21% e të gjithë votave
 • "Përralla shqiptare" - Gaqo Bushaka Shih më shumë 4%, 37 vota
  37 vota 4%
  37 vota - 4% e të gjithë votave
 • "Ruroja e vogël me zemër të madhe " - Adelina Mamaqi Shih më shumë 2%, 22 vota
  22 vota 2%
  22 vota - 2% e të gjithë votave
 • "Në botën magjike të Henrit" - Anila Mullahi Elezi Shih më shumë 2%, 17 vota
  17 vota 2%
  17 vota - 2% e të gjithë votave
 • "O trumcak bredharak" - XHAVID BUSHATI Shih më shumë 1%, 13 vota
  13 vota 1%
  13 vota - 1% e të gjithë votave
Totali i Votave: 960
Kupon -10% LV2021
February 5, 2018 - April 23, 2022
Voting is closed
test
 • test1 0%, 0 vota
  0 vota
  0 vota - 0% e të gjithë votave
 • test2 0%, 0 vota
  0 vota
  0 vota - 0% e të gjithë votave
 • test3 0%, 0 vota
  0 vota
  0 vota - 0% e të gjithë votave
Totali i Votave: 0
Kupon -10% LV2021
February 5, 2018 - April 23, 2019
Voting is closed