VOTO LIBRIN NON-FICTION!

Libri më i mirë non-fiction
 • "Themeluesi - Lidershipi i Ismail Qemalit" - Evarist Beqiri Shih më shumë 47%, 850 vota
  850 vota 47%
  850 vota - 47% e të gjithë votave
 • "Letërsia në psikanalizën e Freud –it" - Iris Halili Shih më shumë 38%, 694 vota
  694 vota 38%
  694 vota - 38% e të gjithë votave
 • "Shqipëria një histori e mentalitetit juridik" - Ndriçim Kulla Shih më shumë 5%, 94 vota
  94 vota 5%
  94 vota - 5% e të gjithë votave
 • "Barleti i hershëm" - Aurel Plasari, Lucia Nadin Shih më shumë 5%, 92 vota
  92 vota 5%
  92 vota - 5% e të gjithë votave
 • "Udhëkryqet e Kristoforit dhe aventura e librit shqip" - Xhevat Lloshi Shih më shumë 2%, 41 votë
  41 votë 2%
  41 votë - 2% e të gjithë votave
 • "41 sekrete" - Ben Blushi Shih më shumë 2%, 39 vota
  39 vota 2%
  39 vota - 2% e të gjithë votave
 • "Bitcoin dhe kripto – monedhat" - Ardian Civici Shih më shumë 1%, 14 vota
  14 vota 1%
  14 vota - 1% e të gjithë votave
Totali i Votave: 1824
Kupon -10% LV2022
February 5, 2018 - April 23, 2023
Voting is closed
Polls Archive