Libri më i shitur

10 librat me te shitur te muajit korrik 2022

Librat e rekomanduar për pushime, titujt e rinj dhe librat e biznesit dhe zhvillimit personal mbeten ndër më të kërkuarit ...
Read More

Librat me te shitur te muajit qershor 2022

Foto ilustruese Ne fillimin e pushimeve të verës, mbizotërojnë romancat. Titujt e rinj kthehen menjëherë në “bestseller”. Vazhdon interesi për ...
Read More

10 librat me te shitur ne maj 2022

Platforma më e madhe onlinë e librit shqip, Bukinist.al publikon tek blogu Leximtari librat më të kërkuar të muajit: Rikthehen ...
Read More

Librat me te shitur te prillit 2022

Rikthehen klasikët modernë si Franz Kafka, George Orwell apo Gabriel Garcia Marquez. Fenomen i ri, - rikthimi i lexuesve tek ...
Read More

10 librat me te shitur te shkurtit 2022

Foto ilustruese Platforma Bukinist.al dhe Leximtari nxjerrin titujt më të kërkuar nga lexuesit. Librat e rinj dhe romancat janë ndër ...
Read More

12 librat me te shitur te vitit 2021

Foto ilustruese Leximtari publikon librat më të kërkuar nga lexuesit tek Bukinist.al gjatë vitit të kaluar: Librat e biznesit dhe ...
Read More

10 librat me te shitur ne dhjetor 2021

Platforma më e madhe online e librit, Bukinist.al dhe Leximtari nxjerrin të dhënat e shitjes gjatë muajit dhjetor: Mbizotërojnë librat ...
Read More

10 librat me te shitur te muajit nentor 2021

Platforma më e madhe online e librit shqip, Bukinist.al publikon 10 librat më të shitur të muajit nëntor, periudhë në ...
Read More

10 librat me te shitur te muajit tetor 2021

Platforma më e madhe online e librit në Shqipëri, Bukinist.al publikon librat më të kërkuar. Librat e motivimit, të biznesit, ...
Read More

Book fest, – 13 librat me te shitur ne panair

Në mbyllje të panairit të zhvilluar në TEG gjatë periudhës 8-18 tetor 2021, Bukinist.al la përzgjedhur librat më të kërkuar ...
Read More