Së shpejti

Panair libri – aty ku është lexuesi

Mesi i nëntorit tashmë është kthyer në një festë të madhe për botuesit, lexuesit dhe për librin shqip në përgjithësi ...
Read More

Pse teknologjia favorizon tiraninë

Yuval Noah Harari Shfaqja e demokracive liberale, lidhet me idealet e lirisë dhe barazisë, që mund të duken në pamje ...
Read More

Ologjia e Aeditions me lajme të mira; së shpejti Dinozaurologjia dhe Spiunazhologjia

Lajme të mira për të pasionuarit pas serisë së Ologji-së së Aeditions. Pas 8 botimeve të magjishme të kësaj shtëpie ...
Read More

Në shtator del në qarkullim biografia e Berluskonit nga Alan Friedman

Kavalieri rrëfehet ndryshe kësaj radhe, duke nxjerrë shumë anë të panjohura përmes një bisede të gjatë me gazetarin amerikan Alan ...
Read More