Letërkëmbimet e Agim Baçit me personazhet e mëdha të letërsisë

Alma Mile “E nderuara dhe shumë e respektuara e Tobozës, planet i ndjenjave dhe i mendjes së kalorësit të famshëm të Mançës, Dylqinjë”. Këto dy rreshta nuk janë zjarr i zemrës së kalorësit dhe idealistit më të paepur, dashnorit të përjetshëm të së përndritshmes Dylqinjë e Tobozës, por fillimi i një letre që kritiku i […]