Letër një pasqyre: Do doja të m`i ktheje mendimet e mia të dikurshme

Léo Ferré Ti je fotoja vegimtare ku rrinë zgjuar do ritme, Pasqyrë, lënda ku thyhet drita dhe reflekton një ëndërr molekulash. Narcizi të kurorëzoi dhe mbretëria jote humbet sot në ballin e revistave duke ngrirë figurat e tua të lëvizshme. Përfundon në bojë e letër të ngrirë. Të pikturosh boshllëkun tënd, lakuriqësinë tënde, aty do […]