Rekomandimet e “Vitrina e Libri”, 11 – 18 gusht 2016

  Në listën e librave të rekomanduar kësaj jave – 11 – 18 shtator 2016, nga “Vitrina e Librit” e Top Channel, vijnë më së pari dy novelat e reja të Mira Meksit: “Pa zemër në kraharor” “Vrasje në Venecia” Këto dy novela janë pjesë e një botimi që pritet dalë së shpejti me tregime […]

Rekomandimet e “Vitrina e librit” (Top Channel) për 14-21 gusht 2016

Këtë javë “Vitrina e librit” iu rekomandon lexuesve katër libra, ku në rend të parë ka vendosur “Enigma e një fundi” e Julian Barnes. Libri që ka fituar çmimin Man Booker Prize, është përkthyer nga Ilir Baçi dhe është hedhur në qarkullim nga shtëpia botuese “Pegi” në muajin gusht të këtij viti. Ky libër rrëfen […]