Robinja ose përroi i ndërgjegjes

Lexim i romanit “Robinja” i Marcel Proust, pjesë e “Në kërkim të kohës së humbur”, i përkthyer nga Edit Dibra, dhe botuar nga “Fan Noli” Diana Çuli Shtëpia botuese Fan Noli, në vijim të veprave të klasikëve botërorë, që kjo shtëpi nuk resht së hedhuri në treg, ka botuar së fundmi romanin Robinja (La prisonnière) […]