Proza poetike që eksploron botët e thella të mendjes

Recension rreth romanit “Labirinti i zgjimit” i Adam Foulds, i botuar së fundi nga shtëpia botuese “Toena” Diana Çuli   Adam Samuel James Foulds është poet dhe shkrimtar anglez, lindur dhe rritur në Londër, i njohur vitet e fundit për veprat e tij, të cilat janë vlerësuar edhe nga çmime letrare shumë të rëndësishme si […]