100 vjet më parë një udhëtim si yni

Lexim rreth romanit “Jeta fillon të premten” me autoren rumune, Joana Parvuelsku, botuar nga Pegi Diana Çuli Joana Parvulesku ka lindur në Brasov të Rumanisë në vitin 1960. Studioi për letërsi në Bukuresht dhe menjëherë ra në sy në rrethet letrare. Ajo është mjaft aktive, jo vetëm në jetën akademike, por edhe në botime, përkthime […]