Gara me 13 personazhet dhe fituesi i shpallur i Bukinist

Personazhet e letërsisë bëhen pjesë e jetës tonë reale teksa i lexojmë veprat letrare: Ato futen mes nesh si njerëz të dashur, me aq pasion sa ne i pranojmë ata, sa që ne njëhsohemi me secilin prej tyre, aq sa ne i duam apo i urrejmë ata. Këtë mrekulli e ndjemë ne, organizatorët e konkursit për […]