Fjalimet TED: Udhërrëfyesi zyrtar i të folurit në publik

Valbona Nathanaili Libri “Fjalimet TED” i presidentit të TED, Chris Anderson, doli në qarkullim për herë të parë në gjuhën shqipe në Panairin e Librit të Tiranës, 2016 dhe ishte një nga librat më të kërkuar në stendën e botimeve që vinin nga Kosova. Libri është pritur shumë mirë jo vetëm sepse është shkruar nga […]