Coelho: Himn për jetën dhe dashurinë!

Lexime rreth romanit “Dorëshkrimi i gjetur në Akra” të shkrimtarit Paulo Coelho (Botimet Toena, 2017) Dr. Jorgji Kote Himn për jetën dhe dashurinë! – Ky mendim të lind sapo mbaron së lexuari me një frymë librin e ri botuar nga “Toena” «Dorëshkrimi i gjetur në Akra» të shkrimtarit të famshëm brazilian Paulo Coelho. Në 178 […]