Si te mesoni femijen tuaj per te dashuruar leximin

Disa këshilla të thjeshta dhe praktike për prindërit në mënyrë që të fusin fëmijët e tyre në botën magjike të librit dhe leximit: Çfarë nevojitet për të rritur një lexues! UNICEF Dashuria për të lexuar hap derën për aventura, për të mësuar gjëra të reja dhe një mori të tërë aftësish gjuhësore kyçe siç janë […]

Një urim dhe një ftesë e Bukinist për nxënësin, shkollën dhe prindin

Më 13 shtator nisën vitin e ri shkollor rreth 392 mijë nxënës në të gjithë Shqipërinë; ndërsa 27 mijë fëmijë u futën për herë të parë në rrugën e gjatë të dijes. Në këtë ditë fillon edhe beteja e madhe 1-vjeçare edhe për 30 mijë mësuesve në të gjithë vendin. Të gjithë i kanë kthyer […]