Suksesi i Bukinist, rekomandimet për lexuesit

Menaxheri i platformës më të madhe online të librit në Shqipëri, Dr. Albert Gjoka, flet për hapat e parë të krijimit të Bukinist.al, për sfidat e tregut online, për zgjerimin e portofolit të produkteve dhe shërbimeve dhe për planet në të ardhmen e afërt. Si ka lindur ideja për krijimin e platformës Bukinist.al? Libraria online […]

Konteksti i “Klithjes” si vlerë artistike

Recension rreth librit “Klithja e ndërgjegjes” e Ramadan Bozhlanit, i botuar nga shtëpia botuese “Uegen” Albert Gjoka Të vërtetat  e mëdha, dhimbjet, dramat apo tragjeditë e kanë vlerën e tyre dhe e gjejnë lexuesin e vet në çdo kohë teksa rrëfehen edhe me gjuhën e thjeshtë, por narracioni i stërholluar pa ngjarjen e peshuar mirë […]