Libra për të festuar sa më mirë Halloween-in

Ku ka goditje më të bukur sesa #HalloweenLibra!. Ja pse? Edhe pak orë na ndajnë nga festa e Halloween-it, por bashkë me veshjet dhe natën e çmendur, konsidero edhe rekomandimet tona. Sepse festa me librat tanë është për moshat nga 5 deri në 105 vjeç Libri “Iluzionologjia” është i pari në listën tonë: Në këtë […]