Një ëndërr pushteti

Lexim rreth librit “Ëndrra e doktorit”  të  Besnik Mustafaj, i hedhur në qarkullim nga Botimet Toena Agim Baçi Një ëndërr drejt pushtetit nuk ka … kohë. Një ëndërr drejt pushtetit ka bërryla, mosmirënjohje, ego që nuk njeh kufi dhe, natyrisht, kërkimin e rrugëve të pafundme për të shënjuar emrin plot merita, pavarësisht nëse mund t’i […]