Një urim dhe një ftesë e Bukinist për nxënësin, shkollën dhe prindin

Më 13 shtator nisën vitin e ri shkollor rreth 392 mijë nxënës në të gjithë Shqipërinë; ndërsa 27 mijë fëmijë u futën për herë të parë në rrugën e gjatë të dijes. Në këtë ditë fillon edhe beteja e madhe 1-vjeçare edhe për 30 mijë mësuesve në të gjithë vendin. Të gjithë i kanë kthyer […]