IMG_6778

4 surpriza për ty në 4-vjetorin e Bukinist-it

Albert GJOKA* Sot Bukinist mbushi 4 vjeç. Jemi ende të vegjël në moshë, por kemi ecur shumë shpejt, me energji dhe plot pasion gjatë këtyre viteve, duke u bërë kështu platforma më e madhe online e librit shqip; pse jo, edhe më inovativja. Pikërisht, për këtë arsye, kjo datëlindje mbetet një gur kilometrik i rëndësishëm […]

zero-ne-nje

Pinderi: Nëse po nis një biznes të ri, të rekomandoj “Zero te Një”

Përshtypje rreth leximit të librit “Zero te Një” të Peter Thiel, një nga librat më të suksesshëm dhe të rekomanduar për start-up-et në të gjithë botën Valer Pinderi* “Eksperienca ime e punës në këto 4 vitet e fundit lidhet kryesisht me hapjen e bizneseve të reja, dhe kur fillova ta lexoja librin “Zero te Një” […]