Ngjyrat në zemrën tonë

(Shënime për librin “Një zemër kaq e bardhë” e Javier Marias) Agim Baçi A mundet ta mbajmë martesën me zjarrin që kemi ndezur në dashuri? Ç’të bëjmë me dyshimet tona për vetveten dhe dashurinë? A kemi vend për dy persona brenda vetes? Rrëfimtari spanjoll Javier Marias, me një ftohtësi të jashtëzakonshme, përvijon atë fill të […]