Esat Pashë Toptani siç nuk e kemi njohur

Preç Zogaj Esat Pashë Toptanin, kryministrin i tretë të shtetit shqiptar, pas Ismail Qemalit dhe Turhan Pashës, e kemi njohur apo më saktë e kemi bartur në klishetë tona për historinë si tradhëtar të  kombit. Edhe kur ky njeri, pinjoll i një prej familjeve të njohura shqiptare, përfundonte në mugun e harresës si dikush për […]