Vera Bekteshi, një mozaik fatesh dhe jetëshkrimesh

Një lexim rreth librit: “Ora me rërë” i shkrimtares Vera Bekteshi, i shkruar me kulturë dhe shije. Personazhi i vërtetë pa imagjinaren rrezikon të mos jetë letrar, por jetëshkrim Nga Preç Zogaj Jeta e çdo njeriu është një klepsidër (orë me rërë) që zbrazet me ritmin e njëtrajtshëm, por nuk kthehet  për asnjë çast nga […]