Një panair libri për të gjithë

Albert Gjoka* Java e dytë e nëntorit ka hyrë në traditë tashmë, për rreth dy dekada, si festa e librit. Edhe ky panair që pritet të nisë më 9 nëntor shënon një festë të vërtetë, ku botuesit kurorëzojnë përpjekjet e tyre 1-vjeçare në ballafaqimin më të madh me tregun e librit dhe lexuesit. Padyshim, botuesi […]