“Gjuetari i balonave”, një perlë që as koha nuk ta heq nga kujtesa

Përshtypje pas leximit të librit “Gjuetari i balonave“: Gjenden me mijëra arsye se përse duhet lexuar ky roman Fatjona LANGA “Jeta është një tren, hip në të” – është shprehja që mbeti gjatë në memorien time pas leximit të këtij romani kryevepër dhe që sot më udhëheq nëpër rrugët dhe stacionet e jetës. Kanë kaluar […]