lexime vere fotoja

10 romane fantastike në çantën tuaj të plazhit

Rekomandimet e platformës më të madhe të librit shqip, Bukinist.al për pushuesit gjatë verës së vitit 2019. Mes tyre, libra të rinj, ribotime, romanca, thrillera politikë dhe autorë shqiptarë, të cilët janë bestseller-a në tregjet botërore dhe të pëlqyer nga lexuesit në Shqipëri Vera e vitit 2019 ka shënuar titujt më të nxehtë në treg […]

foto-presidenti eshte i zhdukur

Roman që nuk duhet humbur kurrsesi

Review rreth librit “Presidenti është i zhdukur” i shkruar nga ish-presidenti Bill Clinton dhe James Patterson. Tessa BERENSON Është koha kur Presidenti do të akuzohet. Një jugor progresiv me një prekje të zakonshme, është gati të përballet kundër një Shtëpie Konservatore, e cila është e vendosur që ta largojë atë nga zyra. “Egërsia për uzurpimin […]