10 librat me te shitur gjate janarit 2022

Mes titujve më të kërkuar janë veprat e Ismail Kadaresë, Lea Ypit, Agatha Christie, Rhonda Byrne, Migues Ruiz apo Colleen Hoover. Ngjallet interesi për albumin e Fation Plakut dhe botimin për fëmijë të autoreve Rovena Rrozhani dhe Dhurata Thanasi Blogu Leximtari.al dhe platforma më e madhe online e librit shqip, Bukinist.al kanë nxjerrë shitjet e […]

10 librat më të shitur gjatë vitit 2020 tek Bukinist.al

Blogu Leximtari publikon listën e librave më të kërkuar në platformën më të madhe online të librit, Bukinist.al gjatë vitit të kaluar. Kryesojnë librat e motivimit. Rikthehet kërkesa e lexuesit tek librat e vlerave Viti 2020 ka qenë një vit i vështirë për të gjithë për shkak të pandemisë së Covid-19, por për tregun e […]

Ja 3 libra që të ndryshojnë jetën

Rekomandime për lexuesit: Fuqia që sjellin tek ju librat: Sekreti, Alkimisti dhe Sjellja e pëlqyeshme dhe mençuria në  komunikim Elidona Lamnica Më pëlqen të flas dhe të shkruaj çfarë ndjej në shpirt, çfarë besoj dhe përjetoj. Momenti më i vyer për  mua, që i shton vlerë jetës time, është momenti kur investoj në veten time, […]