robin sharma

Si te jesh optimist dhe produktiv ne karantine

Qëndroni të fortë! Drejtoni mirë! Mbani kokën lart e zemrën hapur! Mos harroni të jeni të sjellshëm dhe njerëzorë! Ju ftojmë të lexoni librin “Klubi 5 e mengjesit”, të reflektoni dhe t’i vini në zbatim.  Robin Sharma Doja t’ju dërgoja këtë mesazh, pasi ju jeni në mendimet dhe në lutjet e mia gjatë kësaj kohe […]

busins ok

8 libra që i duhen biznesit shqiptar gjatë vitit 2020

Në një botë në ndryshim të vazhdueshëm, libri mund të jetë një mik i mirë në ndihmë të bizneseve për të përcjellë njohuritë, për të zhvilluar praktika të mira tek sipërmarrjet e produkteve dhe shërbimeve dhe për të motivuar dhe trajnuar stafin. Librat në ditët tona shërbejnë si mjete të fuqishme për të marrë njohuri […]