Grackat e Blushit me “KM Kryeministri” dhe leximet që ofron vepra

Një lexim i romanit “KM Kryeministri” i Ben Blushit, i hedhur në qarkullim nga enti botues “Mapo Editions” Albert Gjoka Në këtë roman rrëfehet historia e një komandoje shqiptar në Afganistan, i cili bie në kontakt me islamin radikal dhe frymën antiamerikane, përmes një bashkëatdhetari të tij, të quajtur Uinston Harasani, anëtar i Otzit. Jeta […]