Një zbulesë e realitetit që jetojmë çdo ditë

Diana Çuli Lexim rreth romanit “Kishim një ëndërr” të Nasi Lerës, botuar nga Living gjatë vitit 2016 Krijimtaria e Nasi Lerës në këto vitet e fundit ka qenë shumë prodhimtare, veçanërisht në gjininë e romanit : Sytë e Sofisë-2011, Të gjallë dhe të vdekur– 2013, Të gjithë premtojnë Parisin-2014, “Kishim një ëndërr” (2016). (Ky i […]