Libri më i mirë i botuar gjatë vitit 2017, ja 6 librat fitues

Bukinist shpall me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Librit, më 23 prill 6 librat më të mirë që janë hedhur në qarkullim nga shtëpitë botuese shqiptare gjatë vitit 2017 Bukinisti mbylli procesin e përzgjedhjes së librave më të mirë të botuar gjatë vitit 2017 në gjashtë kategoritë: Libri për fëmijë: romani shqip, romani i përkthyer; […]

Një libër me letra dashurie dhe letërsi pasioni

Sadije Murati dhe Shaban Murati “Dashuri në moshën e Krishtit” përmban letrat intime të Dritëro Agollit shkruar për Sadijen në vitet 1964 – 1965, menjëherë pas njohjes dhe lidhjes së fortë me njëri-tjetrit. Njëri në Tiranë e tjetri në Shkodër, gjatë atyre dy viteve pritjeje për t’u bashkuar për gjithë jetën, ata shkruan shumë letra […]