Libra për Krishtlindje të gëzuara

Krishtlindjet nuk janë thjeshtë një festë shpirtërore, por ato janë gjendje dhe ndjesi të pafundme, të cilat bëhen më të bukura kur mësojmë nga të tjerët domethënien e tyre, mënyrën sesi ti organizojmë apo njihemi me magjinë që shkaktojnë tek ne, sidomos tek më të vegjlit. Pikërisht kjo ka qenë arsyeja që na nxiti për […]