VOTO LIBRIN PËR FËMIJË!!

Libri më i mirë për fëmijë
 • "Letra në ishull" - REJV DERVISHI Shih më shumë 44%, 423 vota
  423 vota 44%
  423 vota - 44% e të gjithë votave
 • "Rozi dhe domatja kercimtare" - Rovena Rrozhani, Dhurata Thanasi Shih më shumë 26%, 248 vota
  248 vota 26%
  248 vota - 26% e të gjithë votave
 • ”Pirate dhe parate” - Rudina Çupi Shih më shumë 21%, 200 vota
  200 vota 21%
  200 vota - 21% e të gjithë votave
 • "Përralla shqiptare" - Gaqo Bushaka Shih më shumë 4%, 37 vota
  37 vota 4%
  37 vota - 4% e të gjithë votave
 • "Ruroja e vogël me zemër të madhe " - Adelina Mamaqi Shih më shumë 2%, 22 vota
  22 vota 2%
  22 vota - 2% e të gjithë votave
 • "Në botën magjike të Henrit" - Anila Mullahi Elezi Shih më shumë 2%, 17 vota
  17 vota 2%
  17 vota - 2% e të gjithë votave
 • "O trumcak bredharak" - XHAVID BUSHATI Shih më shumë 1%, 13 vota
  13 vota 1%
  13 vota - 1% e të gjithë votave
Totali i Votave: 960
Kupon -10% LV2021
February 5, 2018 - April 23, 2022
Voting is closed
Polls Archive