Klubi i Librit Tiranë, më 31 gusht diskutim rreth “Qyteti i Fundit

qyteti

Libri i radhës që do të diskutohet ne “Klubin e Librit Tiranë” është romani “Qyteti i Fundit” i autorit Petro Marko. Diskutimi do të jetë ditën e mërkurë, më datë 31 gusht 2016, ora 18:30, te Qendra “Stefan”, pranë sheshit “Avni Rustemi: në kryeqytet.

Lexim të këndshëm!

Në takimet e fundit të anëtarëve të Klubit të Librit Tiranë ka pasur diskutime rreth librave “Lulet e Mollës” të autorit John Galsworthy dhe “Pamje nga ura” e Artur Miller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *