6 vite Bukinist, – vere e nxehte leximesh e ofertash

Gjatë muajit korrik organizohet Tirana Summer Reading në mjediset e librarisë së Aladinit: Me dhjetëra promovime librash dhe takime gjatë periudhës 5-21 korrik. Mbështesim komunitetin e artë “Mik i Bukinist” dhe sjellim oferta fantastike për pushuesit e vegjël dhe të rriturit  

Albert GJOKA

Këtë muaj platforma më e madhe online e librit shqip, Bukinist.al mbush 6 vjet në rrugëtimin e tij të bukur me lexuesit. Pikërisht në këtë 6-vjetor, ne kemi menduar të sjellim shumë aktivitete, oferta dhe surpriza për miqtë tanë, sidomos për komunitetin e artë të “Mik i Bukinist” përgjatë gjithë muajit.

Duke qenë se ndodhemi në stinën e verës, ne do të organizojmë “Tirana Summer Reading” më 5-21 korrik në mjediset e librarisë së Aladinit në ish-Bllok. Kjo festë e bukur verore do të mbledhë çdo mbrëmje në mjediset e librarisë autorë, lexues dhe studiues në promovimet që janë parashikuar për tu bërë. Lexuesit do të kenë mundësinë të takojnë autorët e tyre, të marrin nënshkrime dhe të përfitojnë nga ofertat e shumta.

Në mjediset e jashtme të librarisë së Aladinit do të kemi panairin tonë, me oferta fantastike, të cilat shkojnë deri në -50%. Në këtë hapësirë janë vendosur të gjitha rekomandimet tona për verën, “Pusho dhe lexo”; me romancat, sagat, thrillerat, romanet mister dhe librat motivues më të mirë për t’i patur me vete në çantë përgjatë ditëve të pushimeve. Edhe për lexuesit e vegjël lista e rekomandimeve tona “Shokët e verës” do të jetë tej mase e larmishme, me autorë shqiptarë dhe të huaj, me klasikët për fëmijë dhe autorët bashkëkohorë.

Kësaj feste nuk mund t’i mungojnë as librat e rinj, të cilët do t’i gjeni në ofertë tek mjediset e panairit, por edhe online, tek Bukinist.al. Krahas tyre, do të ketë libra në anglisht dhe produkte të tjera bookish, si gifts, bookmarks, abazhure leximi, etj.

Të gjitha këto kategori dhe rekomandime librash janë në ofertë edhe online, tek Bukinist.al.

Përgjatë muajit korrik ne duam ta rrisim bashkësinë e miqve të Bukinist, prandaj ju kemi dhënë mundësinë të gjithë lexuësve që bëjnë porosi një set librash, për të marrë automatikisht këtë status, duke përfituar kështu ulje të përhershme -10%, oferta ekskluzive, informim të vazhdueshëm dhe procedim prioritar. Sigurisht, do të ketë edhe shumë surpriza të tjera përgjatë gjithë muajit.

Më 21 korrik, Bukinist.al mbush 6 vite jetë, – një rrugëtim i magjishëm ky, plot sfida e suksese, falë mbështetjes së jashtëzakonshme që na kanë dhënë lexuesit tanë, brenda dhe jashtë Shqipërisë. Ne jemi të lumtur t’ju bëjmë të ditur se kjo bashkësi lexuesish ka arritur mbi 60 mijë anëtarë.

Rruga jonë është më e lehtë tashmë, por ndihemi në përgjegjësi që të përmirësojmë shërbimet tona ndaj lexuesve, të rrisim sa më shumë larmishmërinë e titujve dhe të kategorive,  të japim rekomandimet e duhura në mënyrë që secili prej tyre ta përdorë sa më mirë librin dhe leximin për t’u rritur, për të kuptuar më mirë botën dhe për të zgjeruar dimensionet e lirisë.

Sot ne kemi partnerët më të mirë nga bota e biznesit, organizatave dhe institucioneve publike, me të cilët kemi plane ambicioze për ta bërë leximin pjesë të pandarë të transformimit të jetës tonë.   Bukinist.al është pjesë e Aladini Trade Partner, kompania lider në fushën e tregtisë elektronike në Shqipëri. Mbështetja që i kanë dhënë drejtuesit e kësaj kompanie dhe i gjithë stafi ndër vite, falë një vizioni dhe misioni të qartë, do ta bëjnë Bukinist-in kompaninë më të madhe në tregun e librit brenda një kohe të shkurtër.

*Autori është menaxher i Bukinist.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *