Suksesi i Bukinist, rekomandimet për lexuesit

Menaxheri i platformës më të madhe online të librit në Shqipëri, Dr. Albert Gjoka, flet për hapat e parë të krijimit të Bukinist.al, për sfidat e tregut online, për zgjerimin e portofolit të produkteve dhe shërbimeve dhe për planet në të ardhmen e afërt. Si ka lindur ideja për krijimin e platformës Bukinist.al? Libraria online […]

Aboard Software Service providers

Using panel management software is a fantastic way to streamline your board’s processes. You may reduce your administrative expenses and focus on the core objective. It also enables directors to share information to directors. This could improve movie director experience. Aboard software service providers can modify their program to suit your industry’s www.sarswatichandrainfotech.com requires. Some […]

Thrilleri i Hawkins sjell mjeshtrisht banalitetin e se keqes

Paula Hawkins vjen me një thriller të ri dhe aspak të ngjashëm me romanin bestseller “Vajza në tren” apo “Nën ujë”. “Zjarr që digjet ngadalë” është hedhur në qarkullim nga Botimet Morava Maureen Corrigan* A i mbani mend kohët e arta kur bota letrare ishte në dilemë për pyetjen nëse personazhet e trilluar duhet të […]

Fituesit e cmimeve te Panairit te Librit Tirana 2022

Autorët Zija Çela, Natasha Poroçani Shuteriqi, Arbeni Imami dhe përkthesit Romeo Çollaku e Klarita Lagji janë fituesit e çmimeve vjetore të Panairit të 25-të të Librit Tirana 2022. Ja veprat fituese… Në ditën e tretë të Panairit të 25-të të Librit Tirana 2022 u shpallën fituesit e çmimeve për pesë kategoritë e përzgedhura. Zija Çela, […]

Mbreteresha e thrillerit qe rivalizon Colleen Hoover-in

E përkthyer në më shumë se 40 gjuhë të botës Karen M. McManus është autorja më e pëlqyer nga adoleshentët në zhanrin mister dhe thriller në ditët tona. Ja disa sekrete nga vepra e saj dhe seria Njëri nga ne po gënjen.. Nëse jeni të dhënë pas romaneve mister & thriller, ebsoj se keni dëgjuar […]

A thorough Solution with regards to File Sharing with electronic data room computer software

When an employee or perhaps small business owner, you often have to share files with fellow workers and clientele. But is the way you currently use for share files safe? Will you care about the security and proper protection of important records and confidential data? Check best virtual data room software for the reason that […]

Education Programs

Education applications are written by the ministry or association that is in charge of education and place forth just how students are meant to learn various subjects. The program determines what students needs to be learning in every subject during all of the stages of formal education. Ultimately, a college degree program is going to […]

The advantages of Cloud Applications

There are many benefits to developing and operating cloud applications. They allow your business to simply scale. Additionally, they provide a steady encounter across clouds. Moreover, programmers can use impair native systems to create next-generation applications. These types of applications are created to take advantage of the inherent advantages of cloud computing, which include scalability […]

Si te lexojme

Një udhëzues për të përfituar më shumë nga përvoja Donna Lu* Shumica prej nesh dinë të lexojnë, por a ka ndonjë mënyrë për ta bërë më mirë? Më shpejt? Me më shumë kuptim apo edhe … gëzim? Pse të lexoni libra në këto ditë dhe epokë? “A nuk kemi rënë të gjithë fshehurazi dakord vitet […]