“Pazari i Librit” në TEG, mos mungoni në eventin më unik me oferta mbresëlënëse!

Stina e vjeshtës tashmë ka trokitur. Njerëzit i janë rikthyer me intensitet shkollës, punës dhe jetës së përditshme familjare. Po a ka strehë më të mirë se librat, për të ndryshuar për një çast monotoninë e ditës, për t’u zhytur në magjinë e kohërave të kaluara dhe për të përjetuar çaste të përshkruara nga pena […]