Komuniteti

10 librat me te shitur te shtepise botuese Minerva

Me rastin e 10-vjetorit të krijimit të shtëpisë botuese Minerva, - Bukinist.al ka vendosur në fokus portofolin e librave dhe ...
Read More

Librat me te shitur te prillit 2022

Rikthehen klasikët modernë si Franz Kafka, George Orwell apo Gabriel Garcia Marquez. Fenomen i ri, - rikthimi i lexuesve tek ...
Read More

Libri me i mire i 2021, – ja 6 autoret fitues

Pas dy muajsh votimi online tek blogu Leximtari, dalin botimet më të mira në kategoritë e librit për fëmijë, poezia ...
Read More

Genjeshtaret qe ma bene jeten me te bukur

Në foto: Dea Aliaj, në ceremoninë e shpalljes së fituesve të konkursit Jam Libër, në mjediset e COD Përshtypje rreth ...
Read More

Shpallen fituesit e konkursit Jam Liber

Fituesit janë nxënësit: Dea Aliaj, Aila Budini, Leticia Copa dhe Lorena Gjaci. Bukinist dhuroi çeçe për të porositur libra për ...
Read More

Prilli, me festa librash ne qender te Tiranes

Në foto: poster i panairit Ditët e librit që zhvillohet në mjediset e qendrës Toptani Platforma më e madhe online ...
Read More

10 vellimet poetike qe rekomandojme per lexim gjate vitit 2022

Blogu Leximtari ka bërë një përzgjedhje të autorëve të rinj që lëvrojnë vargun shqip gjatë kohëve të fundit. Mes botimeve ...
Read More

6 libra non-fiction per tu lexuar ne kohe lufte

Foto ilustruese Rekomandimet e Leximtari.al per momentet me te veshtira te shoqerise njerezore. Stoiket dhe neo-stoiket, mendimtaret qe na duhen ...
Read More

7 librat me te mire te Botart per lexuesin e rritur

Gjatë muajit mars 2022 platforma më e madhe online e librit shqip, Bukinist.al ka në fokus të gjithë librat që ...
Read More

Romani shqip 2021, ja 7 librat ne garen e votimit online

Illustration of a long shadow personal computer with a hand inserting an envelope in a ballot box Leximtari dhe Bukinist.al ...
Read More