VOTO LIBRIN NON-FICTION!

Libri më i mirë non-fiction
 • "Figura personazh që shihet përmes fjalës" - Floresha Dado Shih më shumë 35%, 243 vota
  243 vota 35%
  243 vota - 35% e të gjithë votave
 • "Arsye për të besuar" - Kaon Serjani Shih më shumë 34%, 237 vota
  237 vota 34%
  237 vota - 34% e të gjithë votave
 • "Publicistikë e zgjedhur" - Erion Kristo Shih më shumë 15%, 101 votë
  101 votë 15%
  101 votë - 15% e të gjithë votave
 • "Historija e popullit shqiptar " - At Paulin Margjokaj Shih më shumë 8%, 56 vota
  56 vota 8%
  56 vota - 8% e të gjithë votave
 • "Armiq të dobishëm" - Noel Malcolmi Shih më shumë 4%, 28 vota
  28 vota 4%
  28 vota - 4% e të gjithë votave
 • "Shqipëria dhe fundshekulli i dëshpëruar" - Pëllumb Xhufi Shih më shumë 3%, 18 vota
  18 vota 3%
  18 vota - 3% e të gjithë votave
 • "Tirana - tri jetët e një qyteti" - Dritan Egro Shih më shumë 2%, 11 vota
  11 vota 2%
  11 vota - 2% e të gjithë votave
Totali i Votave: 694
Kupon -10% LV2023
February 5, 2018 - April 22, 2024
Voting is closed
Polls Archive