Rekomandimet

Bukinist rekomandon 12 libra te ndaluar

Mes listës së rekomandimeve, Leximtari ka përzgjedhur 12 libra të ndaluar në histori për shkaqe politike, morale dhe racore, të ...
Read More

10 librat e zhvillimit personal per tu lexuar gjate veres

Platforma më e madhe online e librit shqip, Bukinist.al ka përzgjedhur titujt më të mirë nga librat e motivimit të ...
Read More

7 thriller-at me te mire per tu lexuar ne vere 2023

Foto ilustruese Platforma më e madhe online e librit shqip, Bukinist.al dhe blogu Leximtari rekomandojmë romane që do t’ua bëjnë ...
Read More

Shoket e veres – 9 libra qe rekomandojme per femijet

Platforma më e madhe online e librit shqip, Bukinist.al dhe blogu Leximtari kanë përzgjedhur 9 “shokë” për lexuesit e vegjël ...
Read More

Shen Valentini – 10 rekomandime per te dashuruarit

Blogu Leximtari dhe platforma Bukinist.al përcjell një përzgjedhje të romaneve që kanë përshkuar në mënyrën më të thellë pasionet njerëzore ...
Read More

12 libra per lexuesit e vegjel gjate veres 2022

Rekomandimet e platformës më të madhe të librit online, Bukinist.al për vogëlushët, me të cilët mund të kalojnë pushime magjika, ...
Read More

Mendo dhe bëhu i pasur – Përse ta lexojmë?

“Njeriu që studioi hapat drejt suksesit të 500 milionerëve” Afër një shekulli më parë, gazetari Napoleon Hill studioi mbi 500 ...
Read More

10 vellimet poetike qe rekomandojme per lexim gjate vitit 2022

Blogu Leximtari ka bërë një përzgjedhje të autorëve të rinj që lëvrojnë vargun shqip gjatë kohëve të fundit. Mes botimeve ...
Read More

6 libra non-fiction per tu lexuar ne kohe lufte

Foto ilustruese Rekomandimet e Leximtari.al per momentet me te veshtira te shoqerise njerezore. Stoiket dhe neo-stoiket, mendimtaret qe na duhen ...
Read More

8 romanet e luftes qe rekomandojme per lexim

Foto ilustruese Kryeveprat nga letërsia botërore që kanë pasqyruar konfliktet e mëdha në historinë njerëzore dhe që kanë mbetur si ...
Read More