Libri me i mire i 2021, – ja 6 autoret fitues

Pas dy muajsh votimi online tek blogu Leximtari, dalin botimet më të mira në kategoritë e librit për fëmijë, poezia shqipe, romani shqip, romani i përkthyer, botimet non-fiction dhe librat e zhvillimit personal Platforma më e madhe e librit shqip, Bukinist.al dhe blogu Leximtari.al mbyllen votimin online për librin më të mirë, hedhur në qarkullim […]

Ja 6 fituesit e cmimeve letrare per botimet e vitit 2020

Flutura Açka, Bardhyl Londo, Persida Asllani, Artan Fuga, Granit Zela dhe Petrit Ruka nderohen me çmime për botimet e tyre që janë hedhur në qarkullim gjatë vitit 2020. Shpallen fituesit e çmimeve letrare për botimet e hedhura në qarkullim gjatë vitit 2020. Ministria e Kulturës përmes Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit ka ngritur një […]

15 libra për tu lexuar në prag të fushatës elektorale

Leximtari dhe Bukinist.al sjellin rekomadimet e tyre për liderët dhe qytetarët që i duan demokracinë dhe zgjedhjet si përballje platformash dhe ideologjish Shqipëria ka hyrë tashmë në periudhën e etheve elektorale dhe, sigurisht që sot nuk ka aq shumë vend për libra, por për politikë. Leximtari dhe Bukinist.al kanë vendosur të përzgjedhim një listë rekomandimesh, […]