Thrilleri i Hawkins sjell mjeshtrisht banalitetin e se keqes

Paula Hawkins vjen me një thriller të ri dhe aspak të ngjashëm me romanin bestseller “Vajza në tren” apo “Nën ujë”. “Zjarr që digjet ngadalë” është hedhur në qarkullim nga Botimet Morava Maureen Corrigan* A i mbani mend kohët e arta kur bota letrare ishte në dilemë për pyetjen nëse personazhet e trilluar duhet të […]

“Nën ujë” nga Paula Hawkins, — një triller kinematografik

Autorja e “Vajza në tren” godet sërish në një drejtim më letrar me romanin e saj të dytë, “Nën ujë” Barry Forshaw Si mund ta kapësh dritën letrare në një shishe? Kjo është një dredhi, të cilën kuptueshëm botuesit përpiqen ta arrijnë, veçanërisht pas suksesit të trillerave të tillë si ai i romanit me rekord […]