Një urë për vetveten

Shënime për vëllimin poetik “Libri i lumturisë ose lulet e fjetura” të Mimoza Ahmetit Agim Baçi Je vendosur ndonjëherë përballë vetes? Jo në pasqyrë, aty ku sheh lëvizjen e qepallave, mimikës, buzëve apo qafës që kërkon të të rrotullojë kokën në një tjetër drejtim. Thjesht të vendosesh përballë vetes, ku je ti dhe vetëm ti, […]