Ditari i nje profesori, – nga Kuteli tek Bundo

Dr. Elsa Kristo Nga “Ditari i ekonomistit” Mitrush Kuteli tek “Ditari i Profesorit” Sherif Bundo Për rastësi dy librat e sipërpërmendur i kam lexuar qershoreve. I pari, shkruar në vitin e largët 1960 dhe, i dyti nxjerrë në botim muajin e kaluar. Me një distancë kohore prej 63 vitesh, ajo çka lexon të krijon keqardhje; […]