Ditari i nje profesori, – nga Kuteli tek Bundo

Dr. Elsa Kristo Nga “Ditari i ekonomistit” Mitrush Kuteli tek “Ditari i Profesorit” Sherif Bundo Për rastësi dy librat e sipërpërmendur i kam lexuar qershoreve. I pari, shkruar në vitin e largët 1960 dhe, i dyti nxjerrë në botim muajin e kaluar. Me një distancë kohore prej 63 vitesh, ajo çka lexon të krijon keqardhje; […]

Romani qe me perndezi faren e revoltes

Përshtypje rreth romanit “Fara e revoltës”, shkruar nga Prof. Sherif Bundo, hedhur në qarkullim nga shtëpia botuese Mediaprint Dr. Albert Gjoka Në letrat shqipe ka ndodhur shpesh që shkrimtarë me formim nga fusha të tilla si shkencat apo ekonomia të lënë gjurmë të forta si krijues: Konkretisht, Mitrush Kuteli me profesion ekonomist, ka mbetur si […]