9 librat me te shitur te Botart tek Bukinist.al

Shtëpia botuese “Botart” është në fokus gjatë muajit dhjetor: Pjesë e saj janë edhe librat e Jetart. Po ndajmë librat më të kërkuar nga lexuesit tek Bukinist gjatë tre viteve të fundit… Shtëpia botuese “Botart” është e specializuar në letërsinë non-fiction, literaturën për fëmijë dhe botime të karakterit edukativ. Pjesë e këtij enti është tashmë […]

10 librat me te shitur gjate muajit gusht 2023

Librat “booktok”, romanet mister dhe thriller, klasikët por edhe librat e zhvillimit personal mbeten në krye të listës së titujve më të kërkuar. Ja 10 librat më të shitur tek platforma më e madhe online e librit shqip, Bukinist.al për muajin e kaluar Fenomeni “booktok” po përhapet me shpejtësi edhe në Shqipëri. Një gjë të […]